Arctic Liquid Freezer III 280 nowy, MSI B550 Tomahawk-sprzedany.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voodoo34 · Opublikowano
Przy 50 fps to jest całe 1, przy 100 całe 2. Różnica statystyczna w rzeczywistości zerowa jeśli chodzi o odbiór. No to mają problem ci co grają w 3DMarka, ci co grają w gry nie mają najmniejszego bo tego się nawet nie zauważy. A po co szukać na pepperku jak sam pisałem tutaj że mam 9070XT na kościach Samsunga i na start mam 78 ℃. -
Przez Dimazz · Opublikowano
bardzo dobry monitor i tanio w 4k nie ma problemów z czcionkami https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/32gs95ue-b -
Przez Zachy · Opublikowano
Poprawieniu mnożnikow, tzn czego dokładnie? Ręcznie ustawiane wszystko, czy tym booscie od intela? (Ktory w testach portali ponownych dal wielkie g...) Ja tu podawałem co i jak zmienialem Cpu p i e cores stock Ring/cache 41 D2d 36 Ngu 35 I te ustawienia przechodzily wszystkie testy stabilnosci poprawnie Ram na 9000mhz tez bez wywalania sie czy to imc czy samych taktow rowniez Chodzi o to ze redakcjom wychodzi, ze 285k w CP jest daleko za 13/14 gen, a tobie ze na odwrot - i tylko tobie! -
Przez ket_rab · Opublikowano
@wallec mam UV a MHz bez zmian. -
Przez hubio · Opublikowano
Tak dla korpoludków na pewno, ale nie dla zwykłych ludzi. Może obniżyć wynagrodzenia o połowę dyrektorom, kierownikom i Zarządom, a panowie z wysp kupią o jeden mniej jacht, a ludziom na samym dole lepiej się będzie żyło. A jak korpo chcą niech przerzucą sobie i 100% siły roboczej do Azji to wtedy zrobi im się takie warunki w Europie, że również będą mieć 100% rynku zbytu w Azji i wtedy zobaczymy jak daleko zajadą
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi