musichunter1x 1 305 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Staroć przypomniał mi się Edit. Znalazła mnie amerykańska głupota Edytowane 5 Kwietnia przez musichunter1x 1
leelooo 360 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) Edytowane 6 Kwietnia przez leelooo 1
musichunter1x 1 305 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Mem z lewicą przypomniał mi Oxford Historia tego filmu jest równie długa co on sam - ~12 minut. Będzie tam między innymi o "sexy chicken". Z komentarza pod filmem z timestampami: 0:52 sexual politics of meat 5:40 your hamburger comes with a dose of misogyny 6:12 feminine and weak rice eating countries 6:27 the assumption that the best protein comes from corpses is a racist belief 7:47 weaponized eating meat 7:52 milk drinking white men 8:41 sexy cows 8:42 sexy pigs 8:43 sexy chickens 8:44 sexy fishes who all just wanna have fun 8:52 feminized sexuality wants to be eaten Edytowane 7 Kwietnia przez musichunter1x 2
Camis 5 885 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) https://streamable.com/fokblv Edytowane 7 Kwietnia przez Camis
Rekomendowane odpowiedzi