Ryzen 7 5700X3D nagrzewa się pod pełnym obciążeniem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Los Europy Wschodniej został przypieczętowany w Poczdamie w 2 połowie lipca 1945, pierwsza próba z bronią atomową odbyła się w tym czasie na poligonie (16 lipca 1945), więc żadnej produkcji masowej nie było, pierwsza masowo produkowana bomba atomowa, to był "fat man" mk4 z 1949r, który wycofano już w 1953 roku jako przestarzały. Więc sytuacja w Poczdamie wyglądała tak: "albo Stalin dostaje to czego chce: Europę Wschodnią, a my tylko minimalizujemy straty: wymóg, niewłączania państw Europy Wschodniej, do ZSRR jako kolejnych republik, teoretycznie państwa zachowują suwerenność i posiadają własną państwowość, albo ruskie zagony idą dalej na zachód (wiedzą, że masowo broni atomowej jeszcze nie ma, więc śpieszą się w starciu konwencjonalnym)" Przy czym dla przeciętnego Amerykanina czy angola, Stalin był ciągle dobrym wujaszkiem, z którym razem biliśmy Niemców, ruska propaganda agresję przedstawiłaby jako obronę przed kapitalistyczną agresją USA i chęcią wzmocnienia pozycji w europie wschodniej kosztem mateczki Rosji, która poniosła wielkie straty w walce z faszyzmem. Mało tego, na zachodzie bali się jak ognia rewolucji komunistycznej, bo w tamtych czasach to była bardzo popularna doktryna. Ze strony zachodu, wymuszenie powstania PRL zamykało sprawę, bo: Polska odzyskuje swoją państwowość, mimo że od 6 lat znowu nie ma jej na mapie europy, ma teoretycznie własny rząd, więc wywiązaliśmy się z wszystkich zobowiązań. -
Przez Send1N · Opublikowano
Czyli w normie tylko dawid8896 coś namieszał -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Ukraina nie ma wpływu na decyzje światowych mocarstw. Ukraińcy to tez ludzie i nie chca ginac w tej mielonce. Czy ukrainiec jest gorszy od polaka, bo urodził się gdzie indziej? Nie można traktowac ukraińców jak miesa armatniego do osłabiania ruskich. Jak ktoś nie chce walczyć to ma do tego prawo. -
Przez crush · Opublikowano
Oj nie. Stalker jest zabugowany i niedokończony ale cringe przy tym gniocie wywala w kosmos. Jak ja to uwielbiam. Albo "Nie grałeś? Nie wypowiadaj się." albo "Po co grałeś jak ci się nie podoba?". -
Przez J4Z66 · Opublikowano
Nie no 60 to miałem na luzie. Ja w 120 celowałem. W 1080p grałem. Dzisiaj zmieniłem na 2k, bo jednak trochę niewyraźne było i zacząłem kombinować. Szkoda gry, bo naprawdę jest świetna.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi