Nie, cena PS5 PRO nie jest adekwatna bo konsole zawsze byly sprzedawane po cenie duzo nizszej niz koszt ich produkcji by z czasem sobie to odbic na marzach i uslugach. W 2020 jak wyszlo PS5 za 2259zl mogles zapomniec by skleic podobnego kompa bez wifi i ze slabszym dyskiem w takiej cenie. Dzisiaj w przypadku PRO sytuacja jest z gola inna, za cene konsoli z napedem luzno zrobisz wydajniejszy komputer bez wifi i z gorszym dyskiem.
Przed wgraniem nowego biosu w rozdzielczosci 4K ledwo cieply byl. Teraz temp. idze do 90C i AiO wchodzi na obroty. Niby temp. bezpieczna, dalej dziala, ale nie podoba mi sie to. Zrobilem zmiany w biosie, obnizylem napiecie poprzez CPU lite load i jest "ok", ale doszedlem do wniosku, ze dlaczego ja ma cokolwiek grzebac przy tym gównie. Ma chodzic na stock, a jest lipa.
Masz naiwne podejście więc odp. tak jak Ty mi. A masz jakiś dowód poza domysłami że jest to zabugowane, albo wyłączone? Dasz mi dowód na to że ten system jest w kodzie gry?
To co jest nie ma nic wspólnego z A-Life z poprzednich części ani tym co było w zapowiedziach 2.0
I słusznie 👍
Rekomendowane odpowiedzi