Nic dodać, nic ująć, każdy pier...li, że mu nie szkoda, a ja nie zamierzam udawać, że szkoda. Unchartedy, Days Gone'y, Horizony, Spidermany... Pytanie, czy Słony nie wróci z podkulonym ogonem, bo rynek trochę sie zmienił. Z jaką stratą opchną PS5? A może wyjdzie dopiero w 2031? W sumie wtedy ten ruch z exami miałby nawet większy sens, bo obecną bazę ciężko już poszerzyć (w tego konsolo-peceta od MS to średnio wierzę, w takim korpo to jeszcze ze dwa razy będą rewidować projekt, a i tak wyjdzie z tego kupa z masą problemów, jak to u MS)
Mnie to najbardziej rozwala, że - przynajmniej patrząc na YT - to nawet R3E wygląda lepiej... a mówimy o grze nastawionej na single. Wiem, to mniej ważne, ale o fizyce itp. powiedziano już chyba wszystko, by odstraszyć potencjalnych kupujących... ja z kolei mógłbym spokojnie olać słabszą fizykę (choc już nie skrajnie głupią), gdyby to miało ten zapowiadany, immersyjny w uj tryb kariery...
Trochę szkoda, bo z jednej strony - patrz i CARS 1, i przede wszystkim 2 - Ian niby wie, że dzwoni, tylko jakoś nigdy nie udaje mu się podbić świata.
Co do przepisów to powinni grubo wziąć się za rowerzystów i ich zachowanie w pobliżu przejść dla pieszych/ przejazdów rowerowych. Wyprzedzanie auto stojących przed przejściem czy wpadanie na podejdzie rowerowe nawet nie zwalniając to niestety dość częsty widok. Z moich obserwacji to głównie są albo obcokrajowcy z dostaw jedzenia, albo krajowi "zawodowcy" w za obcisłych gaciach.
Niestety, patrząc przez pryzmat Warszawy, wątpię żeby się za nich wzięli.
Rekomendowane odpowiedzi