Laptop do gier do 4000 - ten Asus TUF dobry?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Pitu Pitu tym bardziej, że stery od NV pod linuxa w wielu gach leżą dlatego zatrudniają nowych ludzi by je poprawiać. Dlatego powtarzam to nie tylko system odpowiada za wydajność w grach. -
Przez leven · Opublikowano
Nawet na 5060ti w 2160p na max (PT) można popykać. -
Przez lukadd · Opublikowano
Jest voucher do wykorzystania, można za niego kupić dowolne auto w grze Nawet to F za 70 milionów, ale nie wiem jeszcze na co go przeznaczyć. -
Przez MrKetiw · Opublikowano
Jestem totalnie rozczarowany tą grą z jednego prostego względu... zmienili model jazdy !!! Przez lata uważałem że Forza ma jeden z najlepszych modeli jazdy spośród wszystkich gier, typowo symulacyjno/arkadowy. Mam przegrane kilka tysięcy godzin w Forzy od 3 przez 4 do 5 i naprawdę w tej grze kochałem model jazdy i co kolejna część zostawiali go bez zmian ale co zrobili w 6 to jest karygodne, samochody prowadzą się jak po sznurku, nieważne czy to kategoria C czy S2, DRAMAT. W poprzednich częściach to była często walka o pozostanie na drodze. Gram na padzie z wyłączonymi wszystkimi asystami. Graficznie też tyłka nie urywa, przy tym wymagania x2. Ogólnie cieszę się że nie kupiłem preordera bo płakałbym po nocach że wydałem tyle kasy. Na plus obłędne dzwięki samchodów, modele aut i kilka kawałków z radia wpadło mi w ucho. Możliwe że będzie to pierwsza Forza w moim życiu której nie kupię wcale.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi