Jaki zasilacz zamiast Seasonic G12
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wu70 · Opublikowano
Raczej nie da się wszystkich pogodzić. Wydaje mi się że kariera jest dla ludzi zainteresowanych symulacją ale chcących polatać z jakimś gierkowym celem, nadal tu musi być przede wszystkim zainteresowanie symulacją i samym lataniem bo w przeciwnym razie kariera nie dostarczy fabuły i zwrotów akcji żeby ktoś nie zainteresowany lataniem chciał "przejść" fabułę w MSFS Jak na pierwszą iterację nie jest źle, zawsze tego brakowało. -
Przez Art385 · Opublikowano
Jakby kogoś interesowało to nie wiem czy oni coś przypadkiem nie porobili z "rzeczywistymi napięciami" na nowych Agesach albo nagle Agesy przestały się lubić z 16GB modułami na B-Die. Rozwiązanie tych dziesiątek tysięcy postów o gubieniu USB to SOC 1.2v vddp 1050 CCD/IOD na 1.1v. VDDP teoretycznie chodzi na 900mv ale jakoś nie jestem przekonany to zaledwie jakieś 0.5*C na ramie mniej po godzinnym ganianiu transferu w OCCT niż przy 1050mv a na 900mv potrafi mi przyciąć spotify raz na kilka minut. Testujemy dalej jest już prawie idealnie. Jakby komuś nie bootował randomowo system to włączenie CSM całkowicie eliminuje problem na Aorusie Pro. -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Czyli będzie szaro, buro i ponuro wg wyników. No cóż, trudno. -
Przez Elvis79 · Opublikowano
Trzeba zacząć od tego, że trzeba doliczyć zakup chałupy bo jak ktoś nie posiada to ciężko trochę o granie na PC/konsola.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi