Skocz do zawartości

TV/monitor OLED LG 42" 42c2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sprzedam OLEDa LG 42c2.

Kupiony 02.2023

Brak wypaleń - używany z ciemnym motywem windows, na jasności 20-30%, w ciemnym pomieszczeniu, sposób użytkowania 50% YT/filmy,  25% gry, 25% www

cena 2500 pln

Edytowane przez IceMan
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ulepszenie Xenoblade kusi ale nie mam NS2 i nie kupię w najbliższej przyszłości.
    • Trailer z The Duskbloods ma dopisek "NSO membership and Nintendo Account required for online features". Czy to znaczy, że multiplayer jest opcjonalny i gra będzie miała normlany tryb singleplayer/offline?
    • Czekam na te zmiany i poprawki w trylogii na NS2. Wiadomo że w XC1 będzie można w końcu szybko podróżować, w XC2 bankowo ogarnęli stary temat seksualizacji postaci i systemu walki z Blade'ami, do tego widziałem nowe Hearts to Hearts, nowe voice lines, nowe questy itd. 
    • Super wiadomość, ale po NS2 spodziewałem się lepszej grafiki. Tu jakiś mix cell shadingu i szkolnego settingu jak z FE Three Houses. Oryginalna trylogia bardziej do mnie przemawiała.
    • Popieram. I rozstrzelać - tak jak Tuska, też przekroczył 2x (kultowe sprawy to też Kurski Mejza itd), jak widać ciężko by piraci drogowi uchwalili coś dobrego w Sejmie (wyjątek Tusk gdy mu UE nakazała więc i Duda w podskokach podpisał, Nawrocki też, bez tego nie byłoby kar za +50 km/h a piesi nadal by stali przed pasami całą dobę).   Przypominam: -motocyklista 200 km/h (55 m/s) -kierowca olewa znak stop -wina motocyklisty w 100% (kierowca zasługuje na mandat), bo gdyby kierowca przyjechał 5 sek wcześniej i stanął na Stop 5 sekund to nadal zderzenie i trup byłyby, po prostu robiąc manewr 6 sek w tym czasie motocyklista przejechał 330 m (ciężko tak daleko zobaczyć coś w nocy patrząc w lewo).   Mam wątpliwości co do tych 185 km/h (i pewnie powyżej 200), ale jadąc tak szybko ogranicza się czas reakcji! Owszem było ok. 2,5 sek, ale z 185 km/h nic się nie da zrobić, z 70 km/h da się gwałtowanie przyhamować i odbić w lewo, w efekcie brak wypadku lub kolizja 20 km/h. Na pewno współwina młodocianych zwyrodnialców (dobrze, że nie żyją), na pewno mandat dla Turka i utrata prawka, ale czy współwinny śmierci to nie wiem, to zależy od ich szybkości (jeśli tam było 200 km/h to Turek widział ich w odległości ponad 100 m, może nawet 150m).
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...