TV/monitor OLED LG 42" 42c2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Mozna zrobic ladne gry bez ubijaczy, dobrym przykladem tego sa gry sony na silnikach autorskich silnikach Decima itp. Nie ma tam RT/PT a gry wygladac potrafia bardzo dobrze i nie zabijac sprzetu. A tak naprawde liczy sie grywalnosc, ja teraz gram w Cusizme z ps4 i dla mnie to najlepsza gra w jaka gralem przez ost chyba 2lata. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@ibizpl A cóż takiego Ci się tak rzuciło w oczy podczas wystąpienia przyszłego Prezydenta Polski? -
Przez Dirian · Opublikowano
Na Asusie też mi się czasem przytnie ARGB, ale tylko czasami. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Myślę ze jednak nawet podświadomie ludzi boli, że wydaja krocie na ten sprzęt i te gry, a potem się okazuje ze znowu muszą wydać krocie na sprzęt i następną grę, a wcale nie bawili się jakoś super jak za takie pieniądze. Przecież ostatecznie, w najlepszym wypadku dzisiejsze gry w żaden sposób nie dają lepszej frajdy niż wszystkie wcześniejsze gry. A teraz jak dodamy do tego równania, że wydajemy więcej a dostajemy mniej... granica szybko się przesuwa, nawet jeśli nie zdajemy sobie z tego sprawy od razu. Zaraz dojdziemy do momentu, że zamiast kupować sprzęt to będziemy go wypożyczać. Gry już wypożyczamy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi