Drugie życie dla starego PeCeta na Mini-ITX - proszę o poradę
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Nie wiem, po co się znowu pytasz o to samo. Już pisałem, że testów 9950X3D2 na ITH nie będzie. -
Przez samsung70 · Opublikowano
ja po dwoch dniach przerwy mialem faze jak walczyć z Wroną musiałem poświęcić chwile na butonolgie, więc masz trochę racji co do mabijania 100 przy wiedzmach lub sprzedawcach wczoraj zauwazylem ,ze darując im prezent nabiłem od razy od 20 do 100 czyli maska, nie wiem czy to glitch czy coś, ale udało się to zrobić dwa razy pod rzad, nie wiem co dobrego to dla mnie zrobi ale wierzę, że pojawią się jakieś nowe super gifty u nich dla nas. -
Przez Ig0r · Opublikowano
Jak działa system dawania giftów dla NPC? Jest jakiś limit oraz kategorię co należy danej osobie dać i co w zamian się dostaje? -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Ja powiem tak, nie chodzi a marudzenie ale jak na Sandboxa to temechaniki troche mijajaj sie z celem. Sandboxa traktuje jak Skyrim, czyi wpadam do niego pograc kolejne questy i quesciki co jakis czas, nie trzeba pamietac skomplikowanego sterowania, wchodzisz po 3 miechch i mlucisz. A tu tak jest nawalone, ze jak sie bedzie gralo w cos innego i tu wroci to znow yrzeba bedzie AI zeby tlumaczyla butonologie... i to jest slabe jak dla mnie. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Tam kiedyś widziałem ss chyba Twojego z czerwonym kolorem, w tej grze masz całą paletę barw? od łososiowego po karminową czerwień?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi