Spychcio 558 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Premiera RTX5000 coraz bliżej i czas kupować krok po kroku części do nowego PC. Tak jak w temacie... który 4TB polecacie? Myślę nad Kingstonem KC3000. Brałem też pod uwagę Samsunga 990PRO, ale jest trochę info o kiepskim TBW w seriach na rynek PL i szybkim spadku (degradacji) tej wartości.
kamilos69 88 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 (edytowane) 49 minut temu, Spychcio napisał(a): Tak jak w temacie... który 4TB polecacie? Te same które są polecane w rozmiarach 1 i 2 TB. 49 minut temu, Spychcio napisał(a): Myślę nad Kingstonem KC3000. Dobrze myślisz. 49 minut temu, Spychcio napisał(a): Brałem też pod uwagę Samsunga 990PRO, ale jest trochę info o kiepskim TBW w seriach na rynek PL i szybkim spadku (degradacji) tej wartości. Wiesz co to znaczny tbw w dyskach ssd? Edytowane 1 Grudnia 2024 przez kamilos69
Spychcio 558 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2024 Dzięki za utwierdzenie co do tego Kingstona. A co do TBW to wiem i zdaje sobie sprawę ile to terabajtów danych, ale odnośnie samsunga były jakieś żale nawet na "piurzepc". Więc nie będę wymyślał i wezmę pewnie tego Kingstona.
Rekomendowane odpowiedzi