Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
W jakie ja bagno wdepnąłem kupując tę grę? Odpowiedź jest chyba oczywista, widząc co się wyrabia, nawet po tym fixie fixa, gdzie napsuli po patchu 1.1 kompilację shaderów i teraz jest z nimi taki problem, że muszą sami skorzystać z moda na Nexusie, żeby je wyłączyć dla dobra gracza, co powinno przyprawiać o pomstę do nieba, oni nie ogarniają własnej gry, stworzyli twór zwany Stalkerem 2, drugą częścią historii Stalkera w Zonie, ale tak nie udolnie, że wyszła z tego wczesna alpha i nie wiadomo czy wejdzie w ogóle do fazy beta, a co dopiero żeby stanęło na nogi. -
Przez Lypton · Opublikowano
Zdaje się, że Kulczyki sprzedali swoje autostrady innym podmiotom. -
Przez STALKER · Opublikowano
Dzięki Panowie za pomoc bez tych shaderów jest spoko. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
2 razy przestawiłem, ale teraz mam to gdzieś Wydaje mi się, że to się dzieje gdy traci GPS w garażu. Wtedy w ogóle resetuje mu się godzina i pewnie zaciąga nową w formacie 12-godzinnym. Przynajmniej się tablet nie resetuje jak w VAGach -
Przez Aleksssssooo · Opublikowano
Witam wszystkich! Jak wszyscy znamy Google tak jak inne przedsiębiorstwa stawia na AI i efektem tego było usunięcie głosu lektora Jarosława Juszkiewicza na sztuczne badziewie. Postanowiłem pogrzebać w jednym z moich urządzeń co było offline i znalazłem wszystkie pliki głosowe naszego ulubionego lektora. Poniżej pliki w zipie. voice_instructions_unitless.zip W takim razie pozostaje pytanie czy da się jakoś te wskazówki zastąpić zamiast te AI? Też znalazłem na urządzeniu zaaktualizowanym nowe wskazówki w tym samym folderze
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź