Dratwa 3 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Ten pierwszy kawałek to idealny na niedziele wieczór
leelooo 50 Opublikowano Poniedziałek o 16:38 Autor Opublikowano Poniedziałek o 16:38 https://music.youtube.com/watch?v=k6fLKRp7M2c
Dratwa 3 Opublikowano Poniedziałek o 17:37 Opublikowano Poniedziałek o 17:37 (edytowane) Edytowane Poniedziałek o 17:38 przez Dratwa
lewuS 29 Opublikowano Czwartek o 14:16 Opublikowano Czwartek o 14:16 kendriczka ostatnio katuję, gnx top MUSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD
lewuS 29 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 44 minuty temu, leelooo napisał(a): Stjepana pojebało 2
leelooo 50 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu kurde, za mocny troche na wieczor ale w sumie..
Stjepan 410 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, leelooo napisał(a): kurde, za mocny troche na wieczor Niektórzy mają Last Christmas, ja mam pierwsze dwa Limbonic Art
leelooo 50 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Stjepan napisał(a): Niektórzy mają Last Christmas, ja mam pierwsze dwa Limbonic Art no nie kazdemu podchodzi, musze miec naprawde zly dzien zeby tego sluchac
Stjepan 410 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, leelooo napisał(a): no nie kazdemu podchodzi, musze miec naprawde zly dzien zeby tego sluchac Na tym zostałem wychowany w latach 90 jako kinder metal, uwielbiam do dzisiaj.
leelooo 50 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 35 minut temu, Stjepan napisał(a): Na tym zostałem wychowany w latach 90 jako kinder metal, uwielbiam do dzisiaj. ja lubie dobrego posluchac, ale nie zebym bym jakims zagorzalym fanem
Stjepan 410 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, leelooo napisał(a): ja lubie dobrego posluchac, ale nie zebym bym jakims zagorzalym fanem Ja tego słuchałem i chlałem tanie wińska, spałem z nie jedną metalówą, najebani w 666 dup po koncercie, było zajebiście, fanem nie musisz być, ja nim jestem, zdrówkeczko.
leelooo 50 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 27 minut temu, Stjepan napisał(a): Ja tego słuchałem i chlałem tanie wińska, spałem z nie jedną metalówą, najebani w 666 dup po koncercie, było zajebiście, fanem nie musisz być, ja nim jestem, zdrówkeczko. wazne, ze wszystko gladko wchodzilo, zdrówko 1
Rekomendowane odpowiedzi