Steam guard - wyciek danych konta
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kartofel · Opublikowano
@tomcug Nie tyle wspólnego, ale wpychanie na siłę technologii wymagających nie wiadomo jak drogich GPU, kiedy jak widać pewne efekty można zrealizować innymi, mniej wymagającymi technikami to absurd. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
A żeś trafił. Ten film ma na prawdę powstać i Arnold oficjalnie ma w nim zagrać "starego" Conana. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
ale „agenci" wyspecjalizowani w programowaniu nadal opierają się o modele wyżej wymienionych firm jak claude, google czy openai. Czy nie? wklejałem jak sonnet 4.6 (jednak nie najnowszy, teraz jest jakis opus) pieprznął się w trywialnych instrukcjach, to najnowszy model claude, dlatego nie kupuje tego motywu, to brzmi zupełnie jak „złego użyłeś, u mnie działa, innego użyj" parę miesięcy temu pokazywałem jak gpt nie potrafił wybrnąć z błędu, dopiero jak go naprowadziłem to... bezczelnie zaj**ał kod z githuba który dobrze znałem - pozmieniał tylko nazwy zmiennych jak dobrze pamiętam. To już naprawdę było kino. czyli sugerujesz, że nie dotyczy, a agenci opierają się o jakieś tajne modele z NASA?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi