Karta graficzna do adobe lightroom classic
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Interes na sprzęcie który traci na wartości co miesiąc? Wow... -
Przez kalderon · Opublikowano
Cargo działało na rynku, bez subwencji. Subwencje dostają koleje pasażerskie, tam gdzie ich nie ma rynek jest odpychający dla pasażerów (jak w UK - pociągi są często spóźnione, odwoływane i kosmicznie drogie). -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Na premierę ceny były normalne w miarę. Wiadomo, kto kupił w czerwcu za 7k na raty 0 to król życia. Ale kto na premierę kupił za 9-10k w raty 0 też dobrze na tym wyszedł. Dziś najtaniej w sklepie 11k, raty prawie spłacone. Żyć nie umierać -
Przez serwal4 · Opublikowano
Rdza? Chyba że pluje płynem chłodniczym @kanon7 Miałem dość krótki, bo 1.5 roczny, epizod z RWD w postaci BMW 7er E38 2.8 benzyna w manualu, z 96r (2018-2019r), zdążyłem zrobić nią siakieś ~25 tys. km, w tym jedną zimę; Model z początku 96r posiadający tylko (średnio działający) system ABS; Brak ESP i kontroli trakcji (fabrycznie, nie że nie działały); Każde inne auto jakie miałem / prowadziłem w życiu to przód napędy o maks. mocy zbliżonej do BMW, no ale wagą już niekoniecznie; (Za) słaby silnik vs masa auta robiły swoje - ciężko tym było spalić (jednego, brak szpery) lacia czy coś odwalić... Ale ani w deszczu, ani w zimę na śniegu nie czułem się mniej bezpiecznie niż z przednim napędem. Auto stało też na wąskich oponach, więc nie miało super kontaktu z podłożem (na każdym kole 215/65/r16);
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi