Xbox classic temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Tak tak stracenie rynku przez AMD wynika z braku udostępnianie oficjalnie skrojonego FSR4 na INT8 Jeszcze bardziej abstrakcyjne jest wrzucanie do kotła nowego Xboxa AMD zapracowało sobie latami na ten spadek i odwrócenie tego trendu będzie ciężkie, bardzo ciężkie. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Ostatnio aż taki hype miałem przy RDR2 chyba. Po tych 3 słynnych już prezentacjach niemal cały Internet oczy ze zdumienia przecierał. Wolne w pracy zaklepane i odliczam dni do premiery! @azgan Ja dobrze to zrozumiałem z tego filmu co dałeś, że przełączamy się na bieżąco między postaciami jak w GTA5? -
Przez Ryszawy · Opublikowano
To jest dobre, AI recenzencie, AI strony klepiące artykuły o grach, martwy internet, trochę jak gry-online obecnie. -
Przez hubio · Opublikowano
Akurat sex z ciemnoskórym to seksualne marzenie wielu kobiet (rozmiar ma znaczenie ) . Nawet w głośnym filmie Nimfomanka. Część I i II Larsa von Trier jest to pokazane. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@hubio nick ten sam, treść tematu mówi sama za siebie, więc to na 99.9% On. Z kartą to już nie wiem czy tutaj, ale gdzieś czytałem że po zakupie karty jego życie się unormowało
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi