Procek do CS2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Zgadzam się. Mnie najbardziej zabolało weto dotyczące ustawy o aborcjii i związkach partnerskich, nie chciał też podpisać ustawy o podniesieniu kwoty wolnej od podatku Jeszcze kilka razy rzucił kłody pod nogi ekipie rządzącej tylko nie mogę sobie przypomnieć w jakich tematach -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Jak będzie odpowiedniki kość odpadów a, że zen5 kiepsko się sprzedaje więc nie prędko. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Sosnowiec? Zwiedzać? Sosnowiec się omija Moim zdaniem nic ciekawego do zwiedzania tam nie ma. Już Tychy lepsze. I lepiej można zjeść w Tychach A jakbyście byli w Kato lub okolicach i chcieli polecajki do zjedzenia - piszcie. Kto jak kto, ale ja na żarciu się znam. Własnie jadę do Zmączonych na śniadanie Kato całkiem spoko i najmniejsze korki ze wszystkich duzych miast Na Nikiszowcu byłeś? Tam jest naprawdę spoko. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Astrę K mogę bardzo polecić. Jeździłem 3 lata i tylko raz miałem problem z wysprzęglikiem. Poza tym auto bezawaryjne i bardzo przyjemne do jazdy. 1.4 150Km było naprawdę fajnym silnikiem -
Przez ryba · Opublikowano
Potwierdzam, stesknilem sie za nim i wyrazilem zaniepokojenie, a dla niego od razu oznacza to ze jestem homo Kazdy post interpretuje po swojemu, dopowiada sobie, a jak koncza sie argumenty to tylko ublizanko. Ale od nadpolaczka trudno oczekiwac czegos wiecej niz wyzwiska.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi