skladanie komputera ocena zestawu jak zlozyc?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Ustaw w systemie profil monitora i włącz zarządzanie barwą. Gammę ustaw na rzeźniku tak, by była najbliżej 2.2 Kompensację pompowania bieli ustaw tak, by była w pełnia stabilna. Poza tym i tak pewnie jakiś banding zostanie (tym większy im niższa jasność) - niestety OLED wymagają precyzyjnego sterowania (np. 20 bit internal LUT) a gamingowe ekrany mają LUT zapewne 10-max 12bit, co dobrze spisywało się na LCD, ale do OLED to za mało. -
Przez janek25 · Opublikowano
I ma to sens jak masz 4090 widforce? PC jest tak cichy jak jego najgłośniejszy element. pomijam alienów co maja 15 wentylatorów w budzie -
Przez Katystopej · Opublikowano
Fspaniały to był urlop, nie zapomnę go nigdy, tym bardziej że zbiegł się w czasie z urlopem w pracy. Wypocząłem, przemyślałem swoje zachowanie i wróciłem odmieniony o 360 stopni Doszedłem do wniosku, że muszę więcej cisnąć te auta z temu, żeby im hemoroidy jak czerwie pustynne z Diuny powychodziły Kiedyś Gordą był kolekcjonerem banów, teraz ja godnie go zastępuje -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
a ty kupujesz w mauzerach i przelewasz? O,33 wystarczy do zaspokojenia pragnienia, jest poręczne i wywalam do najbliższego pojemnika na stacji benzynowej czy parkingach bez rytualnego zbierania.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi