Przejście na OLED
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
W sumie referendum nie byłoby głupim pomysłem w sprawie aborcji. Ale referendum w Polsce ma tragiczną frekwencję, chyba że byłoby to ogłoszone w masowym przekazie i oprócz aborcji można by było ustalić że referenda w Polsce będą częściej, jak w Szwajcarii. Żeby ludzie poczuli że mają możliwość sprawczą i mogą zmieniać rzeczywistość oprócz sejmu. Ale z drugiej strony jest to jawne plucie w twarz wyborcom którzy głosowali na nich, i olanie kobiet które oddały głos. Spychanie tematu. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Świetnie! Gdyż jak dobrze pójdzie to dopłata wyniesie mniej niż 100 zł, a poza tym nie mam wcale pewności że ją zatrzymam Wziąłem specjalnie z dostawą na środę żeby mieć więcej czasu na zwrot, spokojnie przeczekam na niej konfę AMD i NV, i najwyżej anuluję zwrot jak nic ciekawego nie będzie -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
No ja jakoś ostatnio ograłem ponownie Mafię - ta edycję ostateczną bo była w game pass bo I to jest gra właśnie gdzie liniowa fabułą jest super. Masz historię do przeżycia jak film i nie ma niedosytu. Więc też się dołączam do grona radosnych ludków. -
Przez ryba · Opublikowano
@Camis z pierwszego filmiku: zeby sie zaraz nie okazalo, ze to dron dostawczy jedzenia czy innego amazonu -
Przez Rafal1435 · Opublikowano
Szczerze mówiąc bo są najtańsze i ogólnodostępne miał być 4070 super a właściwie 4060ti, skończyło się na 4070 ti super więc budżet lekko nadwyrezony tym bardziej że zamiast I7-14700f biorę też 9900x 🤦 więc coś bym chciał w raty wziąć i myślałem nad kartą i ta z Amazona spoko ale wracamy do pkt wyjścia czyli rat
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi