Nowa klawiatura, niska, cicha. ANSI
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Od ponad roku posiadam mini klawiaturę PERIBOARD-609B która od początku miała dziwną przypadłość, mianowicie co 5-7 dni trzeba było wymieniać baterie bo zaczynało się przerywanie podczas pisania lub po prostu po naciśnięciu klawisza nic się nie działo wymiana baterii ale tylko na w pełni nowe pomagała znów na tydzień po czym problem powracał pewnego dnia jak zaczęła przerywać to zmierzyłem napięcie multimetrem starym bateriom za nim wsadziłem kolejny raz nowe i o dziwo napięcie wynosiło na obu ponad 1.5v (klawa jest na 2xAAA) i tak bawiłem się z nią przez pół roku wymieniając baterię co tydzień aż w końcu podłączyłem pod TV starą przewodową ale co jakiś czas mnie zżera ciekawość co jest z tą periboard nie halo że baterie trzymają idealne napięcie pracy a mimo to zaczyna się jazda po kilku dniach, czyżby tak szybko wysysała z nich pojemność? przecież to jest niemożliwe, temat już poruszałem swego czasu na pclabie i w sumie to nic się nie wyjaśniło Dodam że inne urządzenia na tych bateriach które z niej wyciągam po tygodniu działają w pełni sprawnie. -
Przez Zas · Opublikowano
A co do ogarniania UE... no, zapowiedzi CB też sugerowały, ze ogarniają i dokonają cudów. -
Przez voltq · Opublikowano
Może się nie znam ale ja nie rozumiem tych zachwytów nad UE , Red engine też był świetnym silnikiem -
Przez Zas · Opublikowano
No gdyby CB2077 nie był obecnie grywalny, to nadal nie myślałbym o zakupie, ale kupie po kosztach - swoje i tak zarobili, tym bardziej za podobny scam nie zamierzam się dokładać. Zagra się za kilka lat, może na jakimś 5070 czy tam 6060, z RT/PT - same zalety
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi