Zestaw do 3 tys
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
2015 rok i teraz - przynajmniej ja - jestem zaniepokojony jakością grafiki w W4, ale co najbardziej klimatem gry. W3 jest dla mnie rekordem świata. Spytacie: synek, ile razy można grać w to samo ? zawsze, gdy odpalam grę i z tekstów, które już znam znowu się śmieję. 2015 rok i strach, że W4 nie dorówna ? -
Przez leven · Opublikowano
Tylko, żeby tej pani z awatarka baloniki nie popękały -
Przez ryba · Opublikowano
Ostatnich dwoch "neutralnych" - talenciak i muzyk dosc szybko przestali byc tacy neutralni Poglady tez poszly w las na spacer. -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Screamer (1 i 2) to bardzo przyjemna giereczka z bardzo starych czasów. GTM, obawiam się, że moje wrażenia (po zapoznaniu się z trailerem) są tożsame z Twoimi. Niestety. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Nie mam pojęcia, na PC chodzi jak kupa z RT (mówię o jakości, no i RT niewiele dodaje w tej grze), ale po włączeniu DLSS, zbalansowany, to trochę ponad 100 fps wyciąga, czasami sporo więcej, w tym 3440 x 1440 (UWQHD) na RTX 4080 Super. Pełno artefaktów przy odszumianiu. Z TAA to jakieś 70 klatków, czyli słabo i też widać artefakty z odszumiania. Jeżeli ktoś się zastanawia czy są przycięcia, to i owszem są, przy wczytywaniu nowego obszaru, a takie super masakryczne przy wczytaniu gry na dzień dobry (Kingston KC3000). Taki mamy klimat... ...ale to nie ważne, bo gra jest po prostu zaje...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi