Dziwny problem po zmianie pamięci RAM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Jam mam wersję Slim -> https://www.inno3d.com/product/inno3d-geforce-rtx-5080-x3 Na powietrzu nie polecam. Chyba, że UV, to znośnie. Cewki pojawiły się po załozeniu bloku, ale nie od razu. Po jakimś czasie. Słychać je w menu gier z dużą ilością fps. Ja gram z gsync i lock w sterowniku aby było max. 160 fps i nic nie słychać. Monitor 165Hz. Zasilacz RM1000e (2025r). -
Przez VRman · Opublikowano
oho, czyżby Stano poczuł, że ludzie się "lekko" na proruskość kanału zero wkur(rzy)li? Jakbym nie widział co kanałozerowy odpowiednik zacharowej (a nawet Mazurek!) wygadują to bym uwierzył w ten tekst wyżej. Ale że widziałem i słyszałem tępą ruską narrację w wykonaniu głównie tej pani, to nie uwierzę. Za cholerę. Nie jestem AŻ TAK naiwny. Podtrzymuję moją opinię: Szopka z Maciakiem była po to, aby się prezentować jako kanał na którym nie lubi się proruskich bzdur. I teraz to tak samo. A tymczasem ich główna prezenterka robi więcej przysług kremlinom niż cały ten pato-duet zrobił przez wszystkie lata swoich wytępów w necie. edit: napisałem niechcący wytępów, zjadając literkę, ale w sumie to nawet pasuje - występy dla tępych -
Przez Camis · Opublikowano
Dalej: https://x.com/K_Stanowski/status/2005381550817362100 -
Przez MaxaM · Opublikowano
@LeBomB Ale Ty ciągle opisujesz idealny świat. Wszystko działa, automaty stoją na każdym skrzyżowaniu, a ludzie mają czas i chęci. Tak nie jest. Obecnie realia są całkowicie inne. A sam system na ten moment jest tak zrobiony, aby był dalece od idealnego. Więc proszę, nie wrzucaj już tu po raz dziesiąty suchej teorii, bo ona nie pokrywa się z rzeczywistością. Wiem wiem, można wszystko jak się chce, ale to tak nie działa i nigdy nie zadziała Nie dość, że ludzie mają teraz robić za śmieciarzy, to jeszcze mają robić hmm, nie wiem, za inspektorów? Kontrolerów? Co jeszcze?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi