Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MajQ · Opublikowano
Ciekawa obudowa SFF do samodzielnego wydruku https://www.printables.com/model/826374-beamcase-sw-sff-sandwich-case-in-18-different-size -
Przez Marvf · Opublikowano
Wszystkiego dobrego panowie, cieszę się że migracja przebiegła pomyślnie, to jeszcze nie czas na ubijanie "tego typu" (R.I.P tiger bonzo) mediów. Chciałem tylko napisać że dobrze jest dzielić mały zakątek internetu z pasjonatami sprzętu i kontynuować dziedzictwo Zdrowia przede wszystkim, a z całą resztą sobie poradzicie. Aby rynek gier wrócił na właściwe tory, to z pewnością pomoże usprawiedliwić zakupy nowego sprzętu Szanuje i przesyłam pozdrowienia dla wszystkich -
Przez Oldman · Opublikowano
dodatkowo swiat wiedzmina pokazany w grach to jedno z niewielu "dorosłych fantasy" jakie jest w grach, bo ani znakomity Baldurs Gate 3 ze swoim przerysowanym nieco teatralnym swiatem i wizerunkami postaci/dialogami (jak z klasycznych gier RPG) ani Dragon Age i inne serie nie dają takiego poczucia obcowania z czyms względnie rzeczywistym (mam na mysli dialogi postaci w Wiedzminie 3 , ich wygląd, a nawet muzykę), postacie w wiesku najczesciej nie są karykaturalnie , nie są przerysowane co znacznie zwieksza immersje, chcialbym zagrać w takiego Baldursa 4 w ktorym wyglad postaci i dialogi były dopracowywane przez ten team co robił wieśka 3 (taki Baldurs "na poważnie")
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi