Stuttering, latencymon
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Przy poborach rzędu 200-250w nie ma żadnych przeciwwskazań aby podłączyć 2x8 czy tam 2x6pin z jednego kabla... za 400-450zł idzie kupić porządny zasilacz w standardzie atx 3.0/3.1 -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
I to jest naprawdę niekiepski rozrzut - albo będzie coś w stylu 4070 Ti albo 4080 -
Przez Godlike · Opublikowano
@P.Wiśnia to jest jakieś AI od kurteczki na pewno -
Przez Reddzik · Opublikowano
Tak, też widziałem grubo ponad 500zł, Seasonic jak moje, ale teraz mają inne wersje, tj numerki, więc się pogubiłem to nawet ponad 800zł za 850W. Na pewno nie chcę prądożernej karty, do 3tyś i tak mam RTX 4070Super, a ona tyle nie ciągnie, ale jak pisałem nie chcę 12gb, bo mam pewne obawy co do tego czy karta na dłuższą metę podoła, odpalenie RT/PT, FG to kosztuje, a gdzie reszta, i trzeba się posiłkować DLSS, a zaś te Radeony to widać kiepsko wypadają na tle poboru prądu, ta bariera ok 3tyś za kartę to jest maks, i raczej w tych widełkach nie ma prądożernych kart, AMD może kiedyś się poprawi, może jak wyjdą te nowe UDNA czy jak się mają zwać. Na razie to dywagacje na temat nowych kart, jest mało przecieków, dużo mniej o specyfikacji niż u nVidii, jedynie wiemy, że ma wydajnościowo być pomiędzy GRE a XT albo poniżej 4080, no i mieć 16gb vram, czyli mniej niż 7900XT. Na pewno celuję w 9070XT ewentualnie bez XT. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@AndrzejTrg No ale to z halucynacjami to brednie z jakichś straszących narkomanią lekcji w podstawówce chyba. Nie ma halucynacji po marihuanie. Nawet tej mocnej z apteki, a co dopiero ulicznej czy z własnej uprawy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi