Stuttering, latencymon
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Niestety bolączka tych ficzerow jest to, ze czeka się na nie długo. Pierwsza implementacja DLSS słaba i długo czekaliśmy na lepszą, FG pierwsza wersja też słaba i czekaliśmy na lepszą. Do tego trzeba to dodać do gry. Ciągle jest to czekanie. -
Przez dawiduser143 · Opublikowano
Na pewno było D3D9On12, a teraz pytajcie Petersona. Po ponad dwóch latach po premierze pierwszych ARC obudzili się, że jest z tym problem. Nie śpieszyło im się z tym Zrobili testy na Ryzenach, czekam na test z konfigiem Intela np. I5 12600, I7 12700 i ich odgrzewanym kotletom z 13,14 gen. Może być też coś starszego dla porównania. Przy komputerze z co najmniej Ryzen 7600 i rozdziałce 1440p to nie ma co sobie tym gitary zawracać. Widzę, że odbiło wahadełko w drugą stronę i bez 9800X3D nie opłaca się nawet karty montować w obudowie, reddit jak zawsze pomocny. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Masz rację, tak samo będę z zainteresowaniem czytał co nVidia tam zmajstrowała pozytywnego, akurat tutaj jeśli chodzi o same karty graficzne bardziej zainteresowany jestem AMD, ale te wszelkie ficzery nVidii mogą być ciekawe i zapewne mogą zawojować rynek, tak jak poprzednie jak FG/DLSS itp. -
Przez SebastianFM · Opublikowano
Ciekawe czy kurteczka wyjaśni co się stało z RTX Racer obiecanym 2 lata temu. 😁 -
Przez Dominix · Opublikowano
Nie wiem jak w D4 w 15h masz wszytko. Ale spoko Nie wiedziałem żeby ktoś w tym sezonie w 20h wbił 300 paragonów i miał wszystkie mythic z 4 ga. Ale widocznie się da D3 było prostsze od poe1, D4 jest tak samo od poe2 i nic złego w tym nie ma. Mamy dwie gry i dla każdego coś się znajdzie. Jedni wolna cod-a a inni squad. Dla mnie D3 czy D4 jest o wiele lepsze od Poe. Jeszcze z 2 miesiące temu spróbowałem kolejny raz poe1 ale odpuściłem. Ja w D4 też mam co robić, jak gra się solo to jest tego sporo. Dungi na matsy, pity na glyphy, hordy na więcej matsow, do tego farmienie matsow na bossy i bicie ich itd. Jak się gra solo i nie ma się dużo czasu to jest tego aż za dużo czasami.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi