Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Plusy gdzieś wywiało. Poza tym najtańszy jakiego znalazłem jest ze sklepu krzak i 800zł drożej od ceny dzisiejszych non-PLUS więc chyba bezsens. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Komputer ITX bez GPU, miałem przez chwilę drugi PC z RTX 5070Ti, ani razu na nim nie zagrałem. Po wstępnych testach na niskich wartościach np 60W dla CPU, z gniazdka 67W Ultra 5, 69W i5 różnica wydajności wynosi 31,6% w CBR23 na korzyść 245K. Testowałem wcześniej na niepełnym kagańcu i np przy 90W na CPU w odczycie w HWiNFO, z gniazdka na ultra było 127W, a na i5 209W. Ale ta i5 14600K ssie prądu. Dokończę testy na pełnym kagańcu, żeby pobór prądu z gniazdka zgadzał się. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
przecież sam głównie w to grasz i przerobiłeś chyba większość procków 🤣 Obstawiam że wpis dla żartu no bo przecież nie będziesz go namawiał na "martwą" platformę 🤣 pewnie i tak gra w jakimś 1440p albo niżej więc niech bierze jakiegoś x3d plus bieda płyta i najtańszy secik memek. Nic więcej do tego nie raczej nie potrzebuje. -
Przez SebastianFM · Opublikowano
Skoro dobrą mapę zrobili dopiero po krytyce graczy to na co poszedł ten cały rekordowy budżet gry (400 mln $). Nie było jakiejś kontroli jakości? A kto robił mapy, praktykanci czy może AI?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi