Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kaczkofan · Opublikowano
Hmm...może nie miałem wybitnego IPS lub też był średnio skonfigurowany, ale kolorami mój Samsung na VA bił na głowę w grach starszego brata na IPS od LG (LS32BG650EUXEN vs Ultragear 27 gp850-b). -
Przez GordonLameman · Opublikowano
No i nie przewiduje twojej bytności na niej A jakie mają brać, skoro epoka przemysława zaczeła proces ocieplania ziemi? Właśnie tak - przed ludźmi. Natura sobie prowadzi. Ale my w niej nie. na tym polega cała troska o klimat. O NASZ BYT W NIEJ, ignorancie. Dla przedszkolaków, i to z gatunku tych bezmyślnych, jest pleplanie o CO2 dobrym dla wzrostu roślinek. Bo nie o roślinki chodzi, a o nas. Nie są, bo poza wpływem na rośliny CO2 wpływa na wszystko inne - kwasność wód, zwierzęta ludzi. Wszędzie. Dosłownie wszędzie jest to tłumaczenie mechanizmów. Ale nie w filmikach dla idiotów. Co do pogrubionego - nie rozśmieszaj mnie. Bo wrzucasz nam tutaj jełopa, który nie robi badań naukowych. A czy mówiąc o dobrym wzroście CO2 wziął pod uwagę ŻYCIE LUDZI? Warunki w jakich żyjemy? Czy tylko pory i zielone roślinki? Bo ja w tym filmie nie słyszę nic o tym, żeby odnosił się do poziomu pH i tego jak my się mamy do tego przystosować. Czyli dokładnie takie badania pod tezę zrobił Peter Moore? Kłamał w innych sprawach, w tej też kłamie. Tylko Dla ciebie to kłamstwo jest wygodne, więc w nie wierzysz. Kłamał też tu: https://www.politifact.com/factchecks/2014/mar/17/patrick-moore/climate-change-skeptic-patrick-moore-says-earth-ha/ Kiedyś twierdził, że ziemia się nie ociepliła, a teraz już że się ociepliła, ale to dobre. Widzisz tu pewien wzór? Bo ja widzę wzór kłamstw. A ty jak ostatni naiwniak w nie wierzysz. A wiesz czemu on tak kłamie? Bo mu się to opłaca: https://www.greenpeace.org/usa/greenpeace-statement-on-patric/ "Patrick Moore has been a paid spokesman for a variety of polluting industries for more than 30 years, including the timber, mining, chemical and the aquaculture industries. Most of these industries hired Mr. Moore only after becoming the focus of a Greenpeace campaign to improve their environmental performance. Mr. Moore has now worked for polluters for far longer than he ever worked for Greenpeace. Greenpeace opposes the use of nuclear energy because it is a dangerous and expensive distraction from real solutions to climate change." ALe naszym celem jest, aby były odżywcze. Bo - po raz kolejny - nie chodzi o rośliny, tylko o nas. I co z tego? Chodzi o nas, nie o roślinki. Artykuły naukowe dotyczyły wpływu na życie ludzi. 1. Gdzie w tym filmie mowa jest o efekcie cieplarnianym związanym ze zwiększeniem CO2? Ja tego w tych 10 minutach nie usłyszałem ani razu 2. Wiesz jakie są konsekwencje wzrostu temperatury o kilka choćby stopni? Dlaczego o tych konsekwencjach, żaden z tych szurów nie powiedział? 3. Skupianie się na wzroście roślin to taktyka - zmieniają temat, żebyś się pogubił w tym co istnotne. I jak widać zadziałało perfekcyjnie. Czemu wierzysz kolejnemu gościowi, który został przyłapany na kłamstwie? Sam powtarzasz jego kłamstwo, że był założycielem greenpeace a to oznacza, że nawet w najmniejszym stopniu nie próbowałeś weryfikować bzdur, które on gada. Bo wszędzie jest pełno debunków jego bredni. Dlaczego wierzysz temu gościowi, a nie 95% naukowców z całego świata? -
Przez Kris194 · Opublikowano
Gdybyśmy mieli służby a nie pisowską wydmuszkę to na szczujni już by dawno ABW siedziało. Nawet pisiory już mówią, że to jazda po bandzie i śmieją się, że zatrzymany przez CBA były rzecznik Dudy jest pierwszym internowanym https://wiadomosci.onet.pl/kraj/zamach-stanu-czy-zamach-na-rozum-nawet-w-pis-mowia-to-jest-jazda-po-bandzie/yrg8j5s -
Przez krukkpl · Opublikowano
Jakiej długości masz? (kabel ) Podeślesz link? -
Przez lukadd · Opublikowano
Kilka miesiący opóźnienia na dopracowanie gry, widać nie poszły na marne Bida Simsy dodali
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi