Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Superek nie będzie bo w 2026 wyjdzie 6xxx na 3nm. GPU mają rok opóźnienia. GPU siedzą na 4/5 nm kiedy telefony za rok będą wchodzić w 2nm. -
Przez wkamil73 · Opublikowano
No panowie, znamy się chyba wszyscy ze śp. forum, więc nie mówcie, "u mnie działa" Ja nie mówię spadkach FPS, a przynajmniej nie widzę ich na liczniku, tylko o takim dziwnym wrażeniu pływania kursora w chwilach kiedy gęsto jest na ekranie od efektów - czyli w moim przypadku prawie zawsze, bo mocno spamuję flamewallem Na wielu innych forach sporo osób o tym pisze, tak samo jak o niespodziewanych wyskokach do pulpitu. Nie wiem po której stronie leży przyczyna, samego silnika gry, czy serwerów, jestem userem a nie hakerem mówię, co widzę O ale HDR jeszcze nie próbowałem -
Przez Aruuus77 · Opublikowano
Rzeczywiście wczoraj sprawdziłem to warzone z dlss brał ponad 17gb vram 😁 i to na niepełnym 4K. Z kolei GoWR bierze max 7.5 czasami. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Przy takim "ogarnięciu" game dev-ów daję od 4 do 6 lat i po tym czasie 16 GB spotka to samo co teraz 8 GB. Powtórzę jeszcze raz, że Litwicki swoje flagowe karty nie brał na raty, a wręcz brał je na kredyt i miał potem problemy ze spłacaniem kredytów. Dodatkowo biorąc na raty, jest możliwość od razu zrobienia pierwszej wpłaty, co też zmniejsza później wysokość raty do spłacania. Dla zaoszczędzenia kosztów nadal jadą na możliwie jak najkrótszym PCB, to sprzyja w przyszłości awariom Możliwe, że jednak zapowiadane 600 W będzie przesadzone i tyle to mogą mieć co najwyżej Strixy, a niższe modele, to mogą mieć TDP (co za tym idzie również PL) ustawione niżej.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi