MJRegul 128 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Wrzuciłbym ale nie wiem czy robimy w 1080p czy każdy jaki ma monitor taki test robi i elo? Tylko wtedy jaki sens takiego rankingu?
PiPoLiNiO 461 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu @MJRegul Masz po prostu włączyć test i nic nie zmieniać. Nie ma znaczenia jaką masz rozdzielczość monitora. On i tak zrobi w swojej.
Maxforces 58 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 12 godzin temu, CryptTM napisał(a): @Maxforces już dorwałeś B580? Dzień po premierze
Dziarson 164 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu @Mar_s naprawde potrzebna ci ta integra włączona ?
Mar_s 668 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 6 godzin temu, Dziarson napisał(a): @Mar_s naprawde potrzebna ci ta integra włączona ? Nie, po prostu w niczym mi nie szkodzi
PiPoLiNiO 461 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Czemu ja tu ciągle nie widzę króla OC @ryba ? 26 minut temu, Mar_s napisał(a): Nie, po prostu w niczym mi nie szkodzi Więcej W, więcej ciepła @Amp Masz wynik na czerwono Edytowane 7 godzin temu przez PiPoLiNiO 1
Dziarson 164 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Hwinfo64 zobacz 50W i 45stopni grzeje ihs. A nic nie robi 27 minut temu, Mar_s napisał(a): Nie, po prostu w niczym mi nie szkodzi
Amp 6 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Na czerwono? bo mam trochę poblokowanych programów aby z netem coś za plecami nie gadały
PiPoLiNiO 461 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu @Amp Wynik ma przejść weryfikacje. Bez tego go nie wpisze.
ryba 249 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Czemu ja tu ciągle nie widzę króla OC @ryba ? Więcej W, więcej ciepła @Amp Masz wynik na czerwono ja nie widze tutaj benchmarkowania C2D i SuperPI
PiPoLiNiO 461 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, ryba napisał(a): C2D i SuperPI Tu masz nowe pole do popisu
ryba 249 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nowe 3DMarki to nie kultowe 01SE zeby mnie to interesowalo Teraz glownie polega to na tym, kto kupil drozszy model GPU, zero tweakow, skalowanie z CPU/Mem praktycznie nie istnieje (w porownaniu do tego starocia). Czyli nuda dla mnie w ciul
Rekomendowane odpowiedzi