Nie ma nic w tym poście, co uzasadniałoby takie założenia.
No to chyba widać, że próbują czegoś nowego, nic odkrywczego. 😉 Co nie znaczy, że ten trailer kipi oryginalnością. Nie jestem też oburzony z powodu lokowania, skąd ten pomysł. To tylko suche fakty.
W pierwszej wersji tematu sam nie dałeś wyraźnie informacji, jakie są zasady testu.
Chciałem ci to od razu zasugerować, ale stwierdziłem twój temat zobaczymy czy się skapniesz a teraz jeszcze pretensje.
Potem, w zasadach napisałeś, że ma być screen i link, teraz widzę już to wywaliłeś. To będziesz tak co 30 min. zmieniał zasady ?
Po co w ogóle zakładałeś taki temat jak wyraźnie nie masz pojęcia jak się takie rankingi prowadzi ?
Byś sobie zadał, chociaż minimum trudu i zobaczył, jak na innych forach to wygląda, ale widzę ze @Mar_s chyba miał racje, wszytko po to, żebyś mógł wkleić obrazek, w którym będziesz NABER ŁAN.
W ramach wyjątku wklejam link do konkurencji, aby każdy zobaczył, jak to się robi.
https://forum.benchmark.pl/forum/64-oficjalne-rankingi-forum/
To, co zrobiłeś to nie ranking, tylko farsa, zmień tytuł albo zrób to porządnie, bo wstyd forum przynosisz.
A pamięci na jakich taktach lecą? Całkiem możliwe że pookoparkowy egzemplarz z modowanym biosem pod kopanie. Ściągnij oryginalny bios i podmień, tylko ściągnij odpowiedni do swojej karty.
Rekomendowane odpowiedzi