Padnięty Corsair AX750W - co kupić?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Stało się to co było oczywiste już od dłuższego czasu dla osób bardziej zainteresowanych polityką. Wielka szkoda bo jeszcze w 2023 nie zapowiadało się źle. "Paulina Henning-Kloska chce się spotkać z premierem. Z nieoficjalnych informacji wiem, że Donald Tusk był informowany o tym, co się ma wydarzyć." https://tvn24.pl/polska/polska-2050-sie-rozpada-o-kulisach-w-podcascie-politycznym-arlety-zalewskiej-i-konrada-piaseckiego-st8906764 Inni mogą się jedynie uczyć, tak właśnie powinna wyglądać lojalność wobec koalicji rządzącej i wyborców. -
Przez Slayer · Opublikowano
Dobra, krótka piłka. Czy ten warlock jest mocniejszy od paladyna na młotki ? -
Przez Harry191919 · Opublikowano
Tak, sprawdziłem dokładniej: 1. Lenovo ma 1x 16GB, DM 2x 8GB (Dual Channel - lepsza wydajność) 2. Lenovo dysk 2242 (krótki dysk), DM 2280 (pełnowymiarowy) - w przyszłości prędzej dokupię drugi 2280 3. Bateria Lenovo 45 Wh, DM 73Wh. Zmieniłem tylko lekko konfigurację: Monitor: 16.0” WVA/N7 165Hz Procesor: Ultra 7-255H Pamięć RAM: 8GB DDR5 5600MHz 8GB DDR5 5600MHz SATA: Brak M.2: Dysk SSD Patriot VP4300 Lite 1TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 NVMe Brak System operacyjny: Brak WLAN: Wi-Fi 6E (AX211/RZ608) Pasta termoprzewodząca: THERMAL GRIZZLY - KRYONAUT Cena: 5249 PLN Będzie ok? Co uważacie? -
Przez zdunzdun · Opublikowano
Witam, do sprzedania mam grafikę podaną w tytule ogłoszenia. Karta zakupiona x lat temu od jednego z użytkowników od dawnego forum Pclab. Karta generalnie od jakiegoś czasu służyła już tylko do wyświetlania obrazu, a ostatnie 2 miesiące leży i się kurzy. Oczywiście grafika w pełni sprawna, wersja z 4gb pamięci. Gdyby ktoś był zainteresowany to mogę podesłać zdjęcia itp. Cena, myślę że jakieś 180 zł no i ewentualnie wysyłka. Jak ktoś jest z okolic Łodzi to zapraszam po odbiór osobisty.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi