Keller 48 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Co nie włączę jakąś grę, to odtwarza mi muzykę czy dźwięk z niej jak robię alt tab. Leci dalej to co w grze po prostu mimo że na pulpicie jestem. Niezależnie czy mam fullscreen czy borderless. Wie ktoś jak można to naprawić? Tutaj AMD karta.
Dominix 55 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Sprawdź w opcjach audio gry czy ma opcję odtwarzania dźwięku w tle itp opcje.
Keller 48 Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu 20 minut temu, Dominix napisał(a): Sprawdź w opcjach audio gry czy ma opcję odtwarzania dźwięku w tle itp opcje. Większość gier nie ma takich rozbudowanych opcji. Kiedyś po prostu alt+tab naciskałem, to gra wychodziła do pulpitu i nie grała w tle, a teraz gra jakby nie było różnicy między graniem w ramce (borderless), a pełnym ekranem. Powinna być chyba jakaś różnica.
Crew 900 150 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Ale w grze też nie zapomnij pauzy wrzucić Dużo jest gier które nie stopują dźwięku podczas minimalizacji. Edytowane 20 godzin temu przez Crew 900 1
Rekomendowane odpowiedzi