[Sprzedam] Pamięć RAM Samsung 16GB RAM PC4-25600 3200 MHz M471A2G43AB2-CWE
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
Problem tkwi w tym, że te osoby deweloperskie w Naughty i R* też już są. -
Przez Oldman · Opublikowano
z mojego doswiadczenia zarówno realizm jak i kwestie artystyczne są mocno po stronie MJ, jakis rok temu jak testowałem to pamietam ze Dalle lepiej rozumiał złożone polecenia niz MJ ale nie wiem jak jest teraz moze zrobie prosty test, postacie wychodziły (i chyba nadal wychodzą ) duzo mniej naturalnie i realistycznie w Dalle zrobie teraz prosty test przy uzyciu tego samego polecenia: prompt: A worried man sitting in a warm, softly lit veterinary office, gently comforting his anxious golden retriever. The dog is medium-sized with soft golden fur, looking restless and nervous with its ears back and body slightly tense. The man, wearing casual clothing, looks concerned as he listens to a kind and professional veterinarian in a white coat, who is explaining something and pointing to a clipboard or a chart about canine anxiety. The room feels safe and welcoming, with soft lighting, medical posters on the walls, and subtle details like plants and pet care brochures. Realistic, high detail, emotional and comforting atmosphere, cinematic lighting. test przeprowadzilem na domyslnych ustawieniach (czyli w przypadku MJ bedzie to wersja 6.1 ), proporcje kwadratowe. wynik: DALLE MID JOURNEY WNIOSKI tak jak podejrzewałem renderowanie skóry i detali materiału oraz całosciowo ludzkich postaci jest sporo gorsze w DALLE niz w MJ, ale za to statystycznie lepiej rozumie polecenia. MJ ma czasami takie swoje momenty że rozumie polecenie lepiej niż na powyższym przykładzie ale statystycznie jest to sporadyczne. -
Przez ibizpl · Opublikowano
Te TUFY to zawsze takie pustostany miały? Wygląda jakby im się nie chciało i walnęli obudowę z 5090 i ...uj bo tak taniej, przy karcie za 1K$. Nawet jak tam w środku jest parę finów to wygląda to tragicznie na maxa. W serii 4 też taką kichę odwalili? -
Przez ryba · Opublikowano
Ulatwie to Tobie wykryto spacje przed przecinkami u niego. Dla mnie to wieksza oznaka glupoty, niz sama tresc, ktora tez tutaj jest niskich lotow. Pozniej to juz calkowity brak znakow interpunkcyjnych... -
Przez Alonzo · Opublikowano
Jeszcze ze dwie generacje od Jensena i takie ceny staną się normą
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi