Upgrade czy wymiana na nowy( ok4tys) DO 1440P 75HZ
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Dokładnie tak. Nvidia została tak zbesztana z błotem za RTX 4080 12GB ze zmieniła go na RTX 4070 Ti i obniżyła jego cenę o 100 dolarów jeśli dobrze pamiętam. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Kadajo Odśwież mi pamięć... 4080 12GB w końcu po oburzeniu zmienili nazwę na 4070ti? -
Przez Spychcio · Opublikowano
Spokojnie, obadam testy żeby zobaczyć czy ma to sens i chyba jednak wezmę 32GB RAMu, patrząc po testach na youtubie... jeszcze sporo czasu upłynie nim będzie to za mało do grania na ultra. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Przepaść miedzy 5080 a 5090 jest spowodowana tym, co miałeś dwa lata temu. RTX 4080 12GB. Nvidia robi dokładnie ten sam ruch tylko tym razem nie pokazuje szybszej karty. W ten sposób zarobi najpierw krocie na tym biednym 5080 z 16GB pamięci a za rok albo i szybciej w zależności jak źle będzie się on sprzedawał światło ujrzy ten "prawdziwy" RTX 5080 zapewne pod nazwa RTX 5080 Ti. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Chyba większość youtuberów "wie wszystko" - w końcu muszą budować swój wirtualny autorytet i być w tym przekonywujący aby się sprzedać i ludzie chcieli ich oglądać. A to, że potem widać masę baboli i nieudolną zrzynkę (mówiąc ogólnie) z zachodnich źródeł to inna kwestia. Ja tam w zależności od źródła szanuję content, jednak może jestem w jakiejś niszy ale "wytrącają" mnie lekko rzecz ujmując niedoskonałości dykcji tego Pana (u naszego herbacianego kolegi jest lepiej ale też słychać pewne naleciałości).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi