RX6700XT referent piszczące cewki?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez King Arthas · Opublikowano
Polaka stać Ja się odniosłem do ogólnych cen, a że Polacy lubią przepłacać to ich sprawa. Akurat tu jest specyficzny przykład z tym MindFactory. Jest wiele sklepów, które bez problemu oferują wysyłkę do Polski. Jak ktoś nie umie sobie zamówić spoza kraju, to niech se zamawia w Polsce i sponsoruje januszerskie sklepy, mi to lotto. Nawet X-Kom niemiecki ma lepsze ceny jak w Polsce. Na tą chwilę cena tego procesora oscyluje w granicach 550 EURO. Wszystkie karty graficzne w ostatnich 5 latach zamówiłem z zagranicy, głownie DE czy IT. Nigdy nie miałem żadnych problemów, a raz musiałem nawet reklamować. PS, nigdy nie zamawiałem przez BodyCar, są lepsze strony. -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Coś widziałem w necie, że w oneplusie 12 potrafi zdychać płyta główna i pojawiać się zielony pasek na ekranie, macie info czy to częsta przypadłość? -
Przez pradawny676 · Opublikowano
Zabrzmi to jak teoria spiskowa, ale mam takie spostrzeżenie. Dzisiaj w jedynce polskiego radia w Warszawie odbyło się słuchowisko radiowe w którym odegrano przedstawienie teatralne na motywach sztuki Marii Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej pt. "Mrówki". Pierwszy raz oficjalnie odbyło się ona w dniu, w którym Włochy podpisały pakt z Niemcami (oś) tj. 25.10.1936r. A dzisiaj Premier Włoch poleciała samolotem do USA. Wygląda to trochę podobnie do tych filmów z motywem biedronek o których ktoś wspominał wcześniej na forum. -
Przez Smalec · Opublikowano
W czystej rasteryzacji? No tak średnio bym powiedział. Zawsze ludzie kupują stąd potem takie ceny i przestawianie półek. -
Przez Send1N · Opublikowano
Ciekawe podejście buda z oknem aby sprawdzić czy "wszystko gra" w niewidocznym miejscu od tego masz OSD
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi