Skocz do zawartości

Słuchawki z odpinanym mikrofonem Gaming/Muzyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam dla siebie fajnych słuchawek do grania z kumplami ale również do słuchania głosno muzyki elektronicznej głównie ale wiadomo czasami wchodzi wszystko. Źródło mam chyba solidne bo to FiiO E10K Olympus 2. Budżet w sumie 300-600zł bardziej zależy mi by słuchawki były po prostu dobre. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 8.01.2025 o 10:01, x-kom napisał(a):

Cześć @adek0909, myślałeś nad Logitech G PRO X? To dobre słuchawki dedykowane do gier, w muzyce też świetnie sobie radzą, warto wspomnieć, że mają podbite bassy, dla jednych może być to plus a dla innych minus. Co ważne, jest odpinany mikrofon tak jak chciałeś.

A nie lepiej wziąć wersję nr.2?

Opublikowano
Godzinę temu, x-kom napisał(a):

Nie ma sprawy ;)

Czytałem że w tych słuchawkach jest bardzo słaby mikrofon dasz radę polecić jeszcze jakieś alternatywy plus minus w podobnym budżecie?

Opublikowano

Do takich zastosowań o których piszesz wystarczy ci w zupełności zwyczajny mikrofon ze słuchawek, nie ma sensu pakować kasy w coś lepszego w takim przypadku. Znajomy ostatnio kupił jakiś za 500zł i słychać go dokładnie tak samo jak wcześniej na mikro z hyperX'ów :E a 5 stówek nie jego bo miał taką zachciankę xD

Opublikowano
8 minut temu, Send1N napisał(a):

Do takich zastosowań o których piszesz wystarczy ci w zupełności zwyczajny mikrofon ze słuchawek, nie ma sensu pakować kasy w coś lepszego w takim przypadku. Znajomy ostatnio kupił jakiś za 500zł i słychać go dokładnie tak samo jak wcześniej na mikro z hyperX'ów :E a 5 stówek nie jego bo miał taką zachciankę xD

Ale mi zależy by dźwięk był dobry i te słuchawki służyli mi tak samo do muzyki a bayerdynamic mmx200?