Slayer 51 Opublikowano Piątek o 14:15 Opublikowano Piątek o 14:15 Czesc : ) Robię temat o nvidia dlss bo widzę, że sporo różnych opinii mają ludzie w tym temacie tej technologii i może się jakaś dyskusja ciekawa rozwinie. Dla mnie ta technologia to jakiś game changer. Mam 40fps, odpalam DLSS i nagle jest ponad 100. Ja wiem, że ludzie mówią na to rozmydlacz itp. ale ze swojej strony jakiejś wielkiej różnicy nie zauwazylem, człowiek pogra pare minut i w sumie się przyzwyczaja. Z jednej strony mamy technologię, która znacząco przedłuża żywotność kart graficznych z serii RTX, z drugiej strony można mieć wrażenie, że DLSS to trochę pójscie na łatwizne dla producentów gier i olewanie nas jako graczy. Zachęcam do dyskusji ^^
Send1N 798 Opublikowano Piątek o 14:31 Opublikowano Piątek o 14:31 Ale amd czy intel też mają swoje "dlss" więc temat powinien nośić nazwę typu "techniki skalowania" nie wiem wsumie czy gdzieś tutaj już na forum taki nie powstał, na pclabie na pewno był różnicy nie widzisz po kilku minutach bo akurat dlss w trybie quality wygląda całkiem dobrze, zobacz sobie jak sytuacja wyglada z FSR mimo najnowszej wersji + ustawionym trybie jakości nadal kiepsko się to prezentuje. 1
Slayer 51 Opublikowano Piątek o 14:37 Autor Opublikowano Piątek o 14:37 aj, moje przeoczenie! no cóż, temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi