Intel 8 gen
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Ten zasilacz Asusa jest w promo na Morele, kupę lat nie kupowałem na Morele normalnie zasilacz kosztuje bliżej 600zł. Zastanawia mnie czy nie brać, ale musiałbym go podpiąć, by przetestować przez 14dni, bo nie zostawię go lezącego na przeczekanie, minie mi możliwość ewentualnego zwrotu, ale Morele i tak są cwaniaki ze zwrotami jak się nie raz czytało. -
Przez PaVLo · Opublikowano
No musiał chwilę popracować, bo RTX 5090 sam się nie kupi -
Przez dawiduser143 · Opublikowano
Przecież z B580 było podobnie, tydzień przed wydaniem sterowników i premierą karty dostarczali do klientów. Jeśli aktualne sterowniki nie mają wsparcia dla B570 nie robi to różnicy. W sumie nawet jak zadziała to wielkiej różnicy nie zrobi. Tutaj niespodzianki pod względem wydajności nie ma. Problem przy braku rebar, który jest już na płytach od 8 Gen Core od Intela, które miały premierę w 2017 roku. Mógł też wspomnieć o braku wersji ze złączem AGP x8. Posiadacze Pentium 4 na pewno rozpaczają z braku możliwości wsadzenia nowej karty @nietypowy Jednak nie będziesz polował uparcie na LE? Na Twoim miejscu odpuściłbym B570. -
Przez Adikon · Opublikowano
U mnie w WRC czy raceroom to takie od czasu do czasu bardzo delikatne chociaż czasem gram godzinę czy dłużej i nic. U Ciebie non stop jak w tym symulatorze pociągów w Twoim temacie na forum? Wykresy mamy podobne tak naprawdę. I to jest co najmniej dziwne, bo Ty już masz wszystkie opcje sprzętowe wymienione. Obudowa chyba nie powoduje stutteru chociaż dziś już jestem w stanie w to uwierzyć 😂😂😂 -
Przez JestemKotem · Opublikowano
Jezu i w dodatku demencja, plecie coś o dinazaurach... Współczuje
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi