Intel 8 gen
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Japko 14 to stary rupieć z portem Lightning, bier Samsunga bezapelacyjnie. -
Przez bbandi · Opublikowano
Ale trochę tych stworków ubijam żeby podbić staty, tzn nie wiem czy to nazwac grind, po prostu nie lecę od bossa do bossa tylko z tymi pomniejszymi wdaję się w potyczki, np na mapie świata jak są "zwykli" przeciwnicy to z nimi walczę ale jak już odpoczne a oni się odrodzą to ich olewam albo czasem zrobię jakąś walkę. -
Przez 209458 · Opublikowano
Czytałem, że w dawnych czasach kombinowanie przy listach podpisów to był prawie standard i robił tak nie tyko plankton, który miałby faktycznie problemy z zebraniem, ale też duże partie, prawdopodobnie z wygody czy lenistwa. Nie koniecznie od razu załatwianie lewych odpisów, ale jakieś tam dopisywanie ludzi bez wiedzy, podpisy zbierane in-blanco, przepisywanie z poprzednich wyborów itd. Od pewnego czasu PKW zaczęła t dokładniej sprawdzać i chyba się ucięło. -
Przez slafec · Opublikowano
@VRmanPrzecież już kilka miesięcy temu napisałem tutaj, że sprzedałem Questa 3 (podkreślę jeszcze raz: nie podobał mi się sprzęt, a nie gry) i czekam na Questa 4, a na jesień (jak się zbierze kupka gier) kupię ponownie PSVR2
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi