pawelsake 54 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Problem z kartą?. Objawy: Włączyłem na steam Deeprockgalactic na dx12 i wyrzuciło mi czarny ekran (brak sygnału) więc restar komputera fizyczne a adrenaline wywala mi błędy nie uruchamiał się i nie włączał się gra bo potrzebowało dx shradery i inne duperele i żadne gry się nie uruchamiały; updejt wyrzucił mi błąd 204 nie zupdejtował się sterownik. Wiec odinstalowałem sterownik adrenaline zrestartowałem ponownie komputer i na nowo zainstalowałem i zaczęło działać. Co to za problem? Brak transmisji obrazu zdarzył mi się też w innym indyku i tylko fizyczny restart pomaga. Karta to RX6700xt; a płyta steel legend matx b450 Edytowane 18 Stycznia przez pawelsake
pawelsake 54 Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia steel normandy jest darmowe i 2397 punktów przeszedł
Pentium D 1 167 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia 7 minut temu, pawelsake napisał(a): steel normandy jest darmowe i 2397 punktów przeszedł Na Steam jest darmowy time Spy 1
pawelsake 54 Opublikowano 20 Stycznia Autor Opublikowano 20 Stycznia W dniu 18.01.2025 o 20:09, Pentium D napisał(a): Na Steam jest darmowy time Spy darmowe ale dla posiadaczy 3dmark
Send1N 4 199 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia https://www.guru3d.com/download/3dmark-download/ cały czas można pobrać za darmo w dodatku da się go aktualizować...
Pentium D 1 167 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia A to demo co zawiera? Rok temu z tego korzystałem a teraz na telefonie jestem.
JacekRTX 257 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia @Pentium D zawiera kilka darmowych smarków jak Fire Strike czy Steel Nomand.
Rekomendowane odpowiedzi