azgan 1 127 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Kontynuacja znanego wątku z Laba. Coś się ruszyło w temacie:
Kris194 4 720 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) 21 minut temu, azgan napisał(a): Kontynuacja znanego wątku z Laba. Coś się ruszyło w temacie: Havok? Co jak co ale nawet te demko mnie z kapci nie wyrwało. Edytowane 24 Stycznia przez Kris194 1 1
JSTMB 13 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Nic mnie tak nie mierzi w grach jak otoczenie które jest jednolitym klocem bez interakcji, sama grafika mi nie wystarcza 2
Radio Tirana 1 042 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Nie miałbym nic przeciwko, jakby teraz zastopowali rozwój RT i przerzucili całe zasoby na ulepszanie fizyki. Taki Battlefield Bad Company 2 miał świetny system destrukcji otoczenia. 1 2
Kris194 4 720 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 2 godziny temu, Radio Tirana napisał(a): Nie miałbym nic przeciwko, jakby teraz zastopowali rozwój RT i przerzucili całe zasoby na ulepszanie fizyki. Nic nie zostanie zastopowane bo oszczędza się zasoby zarówno ludzkie jak i finansowe. 1
Wu70 739 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 3 godziny temu, Radio Tirana napisał(a): Nie miałbym nic przeciwko, jakby teraz zastopowali rozwój RT i przerzucili całe zasoby na ulepszanie fizyki. Marzenie 1
Rekomendowane odpowiedzi