Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, niedawno założyłem konto na waszym portalu.

Obserwuje go od dawna i bardzo podobają mi się publikowane tu teksty. Dlatego w końcu ruszyłem 4 litery i „zmarnowałem” 20 sekund życia (lub rzycia — zależy jak tam komu się układa) na zarejestrowanie się. Potem zajrzałem na forum i znalazłem ten kontrowersyjny dział „Pytania i SUGESTIE”. No skoro sami prowokujecie to proszę bardzo…

No więc czy nie dało by się nieco zmienić layoutu głównej? Obecny wygląda nowocześnie, ale trochę chaotycznie. Niby mamy główna kolumnę z nagłówkami newsów i testów, obok jakieś poboczne boxy typu „Strefa video”, „Top 5”, „Poradniki”, itd. Wiem że taki wielokolumnowy układ pozwala lepiej dopasować zawartość strony do rozmiaru ekranu urządzenia czytelnika. No ale jednak to wszystko jakieś takie pomieszane się wygląda. Nie dałoby się tych boxów jakoś wyraźniej obramować i oddzielić aby wyraźnie było widać który wpis należy do poszczególnych kategorii? Obecnie jasnoszara ramka wokół środkowej kolumny jakoś słabo się wyróżnia i zlewa się to wszystko w jeden miszmasz.

Fajnie byłoby też, w ramach customizacji, zmienić motyw głównej (i nie tylko), np. na jakiś ciemny, i zablokować wyświetlanie niektórych elementów.

Sorry że się tak szarogęsze zaraz po założeniu konta, ale, jak już pisałem, sami prowokujecie.

Opublikowano

Część,

Dzieki za uwagi, jednak w najbliższym czasie nie przewidujemy większych zmian (pojawi sie mała zmiana w topce, dojdą materiały Video i bedą małe roszady boxów, jednak to an tyle). Layout ostatnio przechodził sporo zmian, a niestety budżet z gumy nie jest . Obecnie skupiamy sie na ważnych aspektach programistycznych, może w przyszłym roku będą doae opcje zmiany kolorystyki etc.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Z ciekawości odpaliłem starego Lenovo Z51 z 8GB RAMu, system czysty, prawie pod korek wykonując podstawowe czynności- przeglądarka dwie, trzy zakładki, Office/Excel. Zużycie RAMu 6.5-7. Win11 jest w cholerę ciężki dla RAMu.  Może odrobinę lepiej by było z Win10.  Ale tam już procesor nie domaga bo ma 100% obciążenia cały czas   Generalnie ledwo się pracuje na nim i jest uciążliwe.   
    • No, szkoda tylko, że "technologicznie" to tak nie bardzo premium: "Główne problemy z marką Hongqi, zwłaszcza w modelu E-HS9, dotyczą głównie awaryjności pneumatycznego zawieszenia (które "pada" w upały), niedopracowanego oprogramowania (GPS, radio) oraz ogólnej jakości i niezawodności w porównaniu do oczekiwań na rynku premium, czego potwierdzeniem są badania JD Power w Chinach, umieszczające markę poniżej średniej, mimo obietnic luksusu i gwarancji assistance.  Najczęstsze problemy i zarzuty:     Awarie pneumatycznego zawieszenia (E-HS9): Najczęściej zgłaszana usterka, w której samochód w upalne dni zapada się, staje się sztywny i traci zdolność do jazdy, co jest potwierdzane przez dystrybutorów.     Problemy z elektroniką: Niedziałające lub zbyt czułe systemy nawigacji GPS i radia, które sprawiają trudności nawet dealerom.     Niska jakość i niezawodność (ogólnie): Badania JD Power (wrzesień 2024) wskazują, że Hongqi wypada poniżej średniej w badaniach jakości nowych samochodów w Chinach, co podważa wizerunek marki luksusowej.     Wyzwania dla mechaników: Dziwne rozwiązania techniczne i elektronika mogą stanowić wyzwanie przy naprawach. " Może kosztują jak Audi, ale przynajmniej psują się  jak stare Francuzy.
    • https://autoblog.spidersweb.pl/silniki-spalinowe-zakaz-2035-koniec     Do przewidzenia to było, szkoda że tak późno.  Ciekawe z tymi range extenderami - epower ma szanse na dalszy rozwój  
    • U mnie również fabryczne webasto steruje klimą, rozmraża szyby itp. To wynika z faktu, że w aucie jest 22*C i szyba się nagrzewa. Trzeba grzać trochę dłużej. Około 30 minut. Tzn 22*C w aucie osiągane jest szybciej, ale potrzeba tych dodatkowych 10 minut żeby szyby puściły.   (nie jestem przeciwnikiem EV, raczej gadżeciarzem, więc z tego powodu kupiłbym teslę ) 
    • Panie Wiśniowy a jak znajdziesz 5070 ponizej 2050 zł to co wtedy ? Też byłem zwolennikiem 4060 i 5060 , ale mocno to przeanalizowałem i czekałem tylko na odpowiednią promocję .    https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/1173207 . Akurat juz dawno po promce ale ja bym czekał mimo to.   
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...