Kompatybilność miedzianych wkładek SFP+
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Tak lepiej HDMI 2.1 DSC będzie w mniejszym kompresować sygnał poza tym HDMI 2.1 ma wsparcie dla dynamicznego HDR - HDR10+ oraz DV jeżeli ma to znaczenie dla kogoś Monitory są bardziej kapryśne jeżeli chodzi o kable jak fabryczny będzie robił problem to trzeba kupić coś lepszego. A przy kablach 3m i dłuższych to lepiej optyka w przypadków monitorów. -
Przez Send1N · Opublikowano
Miałem na myśli DDU po deinstalacji obecnych przez panel sterowania i dopiero zainstalować te stare które podlinkowałem -
Przez Kadajo · Opublikowano
MacGyver mam już przygotowanego, jest następny w kolejce -
Przez KiloKush · Opublikowano
Niezły cyrk. Odebrałam auto od gazownika. Wymieniał butlę, przewody i reduktor. Po odbiorze auto przerywa na LPG i na benzynie przy depnieciu. Przy depnieciu są też bąbelki w płynie chłodniczym. Czujnik gazu wtedy piszczy. Gaz też ulatnia się przy przewodach z przodu auta. Robiłem test na upg ale nie wykrył CO. Przy włączeniu auta jest chwilę normalnie, później coś hałasuje pod maską i chwilę auto dymi, a po chwili jest już normalnie - chat twierdzi, że to uszkodzony reduktor właśnie takie daje objawy podczas nagrzewania się. Bąbelki w płynie chłodniczym też mogą być przez uszkodzony reduktor. Co o tym sądzicie?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi