MainDaanav 9 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Siemka macie też może problem z pobieraniem i aktualizowaniem apek ze sklepu play? pytanko jak to rozwiązać? update cały czas bez zmian czyszczenie pamięci cache nic nie daje pls help ! Edytowane 7 Lutego przez MainDaanav
zakk87 83 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Nie mamy problemu aczkolwiek zauważyłem, że od kilku miesięcy aplikacje aktualizują się po 3-4 sztuki na raz. Pewnie w Google stwierdzili, że takie szybkie pamięci UFS więc trzeba proces przyspieszyć. Niestety starsze telefony na tym cierpią. Wracając do Twojego problemu to możesz opisać co dokładnie się dzieje? Bo na obrazku nie widzę niczego nadzwyczajnego.
MainDaanav 9 Opublikowano 7 Lutego Autor Opublikowano 7 Lutego Teraz, zakk87 napisał(a): Nie mamy problemu aczkolwiek zauważyłem, że od kilku miesięcy aplikacje aktualizują się po 3-4 sztuki na raz. Pewnie w Google stwierdzili, że takie szybkie pamięci UFS więc trzeba proces przyspieszyć. Niestety starsze telefony na tym cierpią. Wracając do Twojego problemu to możesz opisać co dokładnie się dzieje? Bo na obrazku nie widzę niczego nadzwyczajnego. klikam aby się zaktualizowało i staje w pewnym momencie i nic i po chwil komunikat nie mozna zaktualizowac ... ogólnie w końcu samo załapało tyle że poszedłem do znajomego i dał neta z playa możliwe że to wina operatora? chociaż dziwne bo inne usługi normalnie działają typu yt tik taki google itd... nie szło zaktualizować DOBRA PROBLEM ROZWIĄZANY! Coś musiało leżeć po stronie operatora Temat delete
felixbriar 2 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) W dniu 7.02.2025 o 09:46, MainDaanav napisał(a): Siemka macie też może problem z pobieraniem i aktualizowaniem apek ze sklepu play? pytanko jak to rozwiązać? update cały czas bez zmian czyszczenie pamięci cache nic nie daje Często mam też problemy z Google Play, zwłaszcza gdy nie mogę pobierać ani aktualizować aplikacji. Zazwyczaj zaczynam od wyczyszczenia pamięci podręcznej i danych Google Play, ale czasami to nie wystarcza. Ostatnio próbowałem zaktualizować aplikację MSTK https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mstk.mstkrsh&gl=mx&hl=es i utknęła ona na niekończącym się ładowaniu. Próbowałem wyczyścić pamięć podręczną i nawet ponownie uruchomić urządzenie, ale problem nadal występuje. Następnie wylogowałem się z konta Google, zalogowałem się ponownie i zadziałało! Czasami pomaga również zresetowanie ustawień Google Play. Wiem, że wiele osób ma takie problemy z Google Play! pls help ! Być może są to chwilowe awarie serwera, trzeba po prostu czekać. Edytowane 25 Kwietnia przez felixbriar 1 1
Rekomendowane odpowiedzi