AIR FRYER-Ile prądu zużywa?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Co przy obecnej cenie euro/dolar powinno dać 4.299 zł w PL Mówiłem Ci już że MSI ma powaloną politykę cenową i ma dosłownie wysrane na Europę? Plus nasi "janusze". -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
albo zrestartuj usluge windowsupdate ale tak ogolnie nie grzeb w zadne skrypty ani usprawienia bo wiecej to szkod niz pozytku -
Przez TheMr. · Opublikowano
Nie, nie obronę kobiety. Przeszkadzanie w interwencji ICE. -
Przez simon1794 · Opublikowano
jaki realny przyrost moge miec po takiej zmianie ? -
Przez Elder · Opublikowano
Robiłem takie eksperymenty ale to się kiepsko skaluje jak dodajesz do supersized chłodnicy takiej jak MORA 600 kolejne chłodnice klasyczne...rośnie restrykcja przepływu płynu a nie ma wartej uwagi spadku temp cieczy w loop. Mam kilka szt SR2 480 ale nie sprawdzałem ile dokładnie zdejmują flow w loop na sztukę za to wiem dokładnie że SR2 560mm zdejmuje 9l/h z przepływu bo to w projekcie Deuterium AirTight sprawdziłem. Generalnie SR1 i SR2 quad rads to wyjątkowo mało restrykcyjne dla przepływu cieczy chłodnice (UT60 także) bdb do układów z 2/3/4 sztukami chłodnic w loop (workstation CLC) Największy progress daje jednak wywalenie MORA 600 do piwnicy budynku gdzie jest chłodniej a wentylatory na wyższym rpm zostawisz nie słyszysz pomp wentylatorów nie podgrzewasz pomieszczenia w którym działasz przy kompie. Blok na DDR5 jak masz dowalone ostro ramy i grzeją się wyraźnie pomaga ale trzeba uwzględnić że to dodatkowa restrykcja dla przepływu cieczy...coś za coś. Na Reddit jest masa projektów custom LC a jakoś mało bloków na ram montowanych tam widzę może to być z winy psucia estetyki buildu i nadmiernej komplikacji połączeń w loop której większość userów chce uniknąć. Uwaga na restrykcję przepływu cieczy HW Labs GTS 420,porównaj restrykcję SR1 czy SR2 z GTS...nie lubię tych chłodnic i unikam ich montowania w układach multi rads. https://www.xtremerigs.net/2015/11/08/hwlabs-nemesis-140-gts-radiator-review/3/
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi