AIR FRYER-Ile prądu zużywa?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Jesli juz piszesz o konkretach to nie wprowadzaj blad, wlaczenie RT/PT nie podowudje jak to nazwaes "spadku presetu" tylko wlaczenie RR to powoduje, a to nie to samo bo mozna grac z PT/RT majac DLSS 4.5 -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
vddio jest na 1.35V tu zentimmings pokazuje bzdury, nie wiem czemu. Jak ustawiam pamięć np. na 1,42 to te wszystkie wartości ustawia na 1.42V , ale bałem się czy vddio nie jest to za wysoko i zmniejszyłem do 1.35V dodatkowo załączyłem funkcję killer latency, czy jakoś tak i poprawiło latency podkręcam pod gry jeszcze tak patrzę i porównuję to wydaje mi sie że transfery sa niskie przy 6000mhz? to kości na hynixach a-die, trochę nietypowe bo 2x16gb, ale dual rank, takie się zdarzają ale z tego co czytałem to częściej przy 2x32gb/2x24gb no i cudimm, ale na amd to nie ma znaczenia -
Przez Camis · Opublikowano
Przecież on nie ma o tym pojęcia, jedyne w czym jest dobry to w kacapskiej propagandzie. -
Przez PepePanDziobak · Opublikowano
wyłącz mfg i zobacz jak wgląda ostatnio robiłem takie porównania . -
Przez indexinfio · Opublikowano
Jest treść. Trzeba skoncentrować się na ochronie środowiska i dopiero na tym fundamencie budować gospodarkę i społeczeństwo. Utopia
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi