Pioneer A-303R
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Odświeżanie monitora nie ma znaczenia w przypadku csa bo ta gra im więcej fps na ekranie chodzi po prostu lepiej nawet przy ekranie 60hz płynność jest lepsza mając 200fps niż zamiast 60 mimo że teoretycznie tak nie powinno być takie uroki silnika gry w cs go było dokładnie tak samo. Simon zrób taki test że ustawisz wszystkie możliwe opcje graficzne na minimum + ustawisz jakąś niższą rozdzielczość niż natywna twojego monitora, jeżeli na takich ustawieniach przy niższej rozdzielczości fps nie ulegnie poprawie (a zapewne tak będzie) ponieważ cs jest grą typowo procesorową to czeka cie wymiana płyty i procesora bo nawet jak wpakujesz na obecną z370 9900K to ten procesor nie utrzyma nawet stałych 200 klatek i tak będą spadki poniżej tej wartości. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@tomcug Matko jedyna, to trafiło się gorzej jak mi z pierwszym 9800X3D -
Przez Pavel87 · Opublikowano
@JeanPepinDzięki Jeśli chodzi o mody graficzne to mam kilka modów na lepsze tekstury, np postaci, terenu (lepsza jakość trawy) czy potworów . Ale największą robotę robi według mnie LM E3 2014 + lepszej jakości niebo + wolumetryczne chmury. No i oczywiście nowa wersja HD Reworked od Halka Hogana, ale to chyba standard -
Przez tomcug · Opublikowano
Taki lepszy bin, że np. mój 9850X3D podczas konwersji wideo za pomocą x265 trzyma ~5050 MHz, gdzie 9800X3D ma ~5200 MHz Kartofle będą się trafiać także wśród 9850X3D. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ja jak brałbym dzisiaj to wziąłbym tego 9850, mimo marginalnej różnicy wydajności. Ale jak dla kogoś te 3 stówki się liczy nie zamierza się bawić sprzętem tylko grać i mieć topową wydajność to lepiej 9800X3d, a te 3 stówki dorzucić np. do lepszych wentyli w budzie Bo cisza najważniejsza.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi