Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema :) 

Mam od brata Stary Pioneer A-303R, chciałem zobaczyć jak to zagra z Klipsch R-610F, ale te kolumny mam na kablu z wtykiem Banan:  https://allegro.pl/oferta/kabel-glosnikowy-nakamichi-2x4mm-banan-katowy-5m-12608844016?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=8c9ba69d-9094-438a-b17f-f3c09ed365dc&utm_content=e0f2d7c82c31#

Czy do tego wzmacniacza da się je podłączyć? Czy nie ma szans? Ma jakieś zaślepki, które trzeba czymś specjalnym odkręcić z środka, czy po prostu wtedy o tym nie myśleli? Nie chcę mi się inwestować w inny kabel.

Edytowane przez EUZEBIUSZ
  • EUZEBIUSZ zmienił(a) tytuł na Pioneer A-303R
Opublikowano

Osobiście na 303r nawet bym nie spojrzał , brak podstawowych złącz  , brak DACka i wiekowa konstrukcja (jak dobrze pamiętam w 2005 używki w bdb. stanie chodziły po 300-400zł).

303r lata świetności ma dawno za sobą , wtedy były co najwyżej naciąganym średniakiem i nic więcej , bazując na starych sprawdzonych (archaicznych) rozwiązaniach.

800NE z drugiej strony to konstrukcja dużo nowsza i czerpiąca cechy z wyższych modeli z pewnymi oszczędnościami.

Jak mnie pamięć nie myli , kondensatory ELNy , niezależny AMP na kanał , komplet złącz (plus MiC/MM jak ktoś potrzebuję), DAC , ciekawe/przemyślane funkcje (mała rzecz a cieszy :)).

Tak więc wybrał bym Denon-a (czystość/złącza/bebechy/funkcje), moja opinia może być stronnicza gdyż takimi "klockami" nie interesuję się od dłuższego czasu , z wyjątkiem lamp i hybryd.

• Thanks 1