Czy ten komputer da rade?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mizu · Opublikowano
Chyba masz na myśli game changerem w tym przypadku I fakt, mimo że sam nie narzekam na czcionki w moim AW3423DWF to nie mogę się doczekać na ASUSka z tym RGB "V-Stripe" zobaczyć jak całość obrazu się poprawi, krawędzie w grach itd. oprócz samych czcionek Widocznie mamy na świecie i szczególnie w naszym kraju więcej ludzi którzy nie mają co z pieniędzmi robić niż myślimy bo rozeszły się jak ciepłe bułki w poprzednim rzucie te monitory MSI w kilku sklepach i ASUS w polskim proshopie Może dlatego Steam traktuje nas jako jeden z najbogatszych narodów do dojenia (tak widziałem ostatnie zmiany przeliczników cen regionalnych i nadal jest strasznie niekorzystnie dla nas) -
Przez j4z · Opublikowano
Jako posiadacz ekranu 4k 55" i 5080 twierdzę, że do 4k to tylko 5090, bo niestety nic mocniejszego nie ma. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Już zmieniona -
Przez MaxaM · Opublikowano
Sorry, ale każdego kogo pytałem jakie miał doświadczenia z automatami, to dosłownie każdy odpowiedział, że miał problemy. Zobacz na X, rzuć jakieś hasło typu 'recyklomat' i zobacz co Ci pokaże Zresztą, zakupy robię regularnie od miesięcy i widzę na parkingach czy automaty są czynne czy nie. To nie jest jakiś wyjątek, to jest fakt, że są z nimi ciągłe problemy Tomra1 - Powierzchnia zajmowana: ok. 4,42 m². Ile zajmuje automat w biedrze? Całe miejsce parkingowe
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi