Zasilacz UPS
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Szczególnie w prowadzeniu... "Prawie robi dużą różnicę" I caly test: -
Przez Pevny2rep · Opublikowano
Ok, rozumiem ,że procesory nie są takie same, hmm a co z Clevo, Hyperbook itp ? Nie musi być to najnowszy sprzęt, bardziej zależy mi na dobrym ekranie nie max wydajności i ultra w grach. Jesli coś będzie miało mniej klatek na sekundę ale wciąż będzie to fajne to też się nada. Nie mam ciśnienia na super sprzęt tylko coś co będzie lepsze np od stacjonarnego i5 9gen , GF 2080 -
Przez R4zen · Opublikowano
Tak to mnie też strasznie irytuje, dlatego za pomocą Claude stworzyłem rozszerzenie do firefoxa/chrome, które naprawia przycisk Wstecz na Ith, wrzuciłem pliki na github: https://github.com/T-H-R4zenQ/-ITHardware---Back-Wstecz-Fix- Wrzuciłem też do store rozszerzeń firefoxa, ale jeszcze czeka na weryfikacje. Do store chroma nie wrzucę bo google sobie każe płacić 5 usd za konto dev. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Kris194 Miała telefon w ręku, ale nie można stwierdzić że korzystała. Teoretycznie mógł się zatrzymać, teoretycznie piesza też mogła się zatrzymać. W praktyce nie jesteśmy w stanie tego jednoznacznie ocenić. Wiedząc co to za auto to tak jak pisałem wcześniej, że równie dobrze mógł jej nie widzieć przez słupek. Nie chodzi o gorszy, przecież nie o tym pisałem. Pisałem to w odniesieniu do tego, że nawet ponad 50% młodych ludzi chciałoby zostać influencerami bo widzą w tym szybki i łatwy zarobek. Gdzie tak na prawdę to zasadniczo w większości jest to produkowanie kolejnych "gównotreści". Przy takiej skali nawet tych próbujących, to powoduje, że zmienia się całkowicie rynek młodych pracowników i to na gorsze. Nie mam pojęcia jak Ci to wytłumaczyć, musiałbyś się z tym zetknąć osobiście.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi