2 wyjścia dzięku jednocześnie.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
To tak nie działa W przypadku RT obliczeń na ALU dodatkowych jest dużo bez względu na architekturę. AMD w RDNA 4 zwiększyło wydajność jednostek RT oraz być może poprawiło efektywność podwójnych jednostek FP32, które wg doniesień w RDNA 3 działały słabo Co do samego skalowania obrazu, RDNA 4 ma w obliczeniach macierzowych 2x większą wydajność, a dla niższych precyzji 4x, 8x, itd. Natomiast brak dedykowanych jednostek lub nie raczej nie ma w tym przypadku znaczenia, liczy się czysta wydajność obliczeń macierzowych. Skalowanie obrazu nie leci asynchronicznie (jak leci, to niech mnie ktoś poprawi), więc po wyrenderowaniu małej klatki robi się skalowanie, wyświetla przeskalowaną i dopiero wtedy leci rendering kolejnej. -
Przez VRman · Opublikowano
A nie mówiłem? https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-03-21/korwin-mikke-i-braun-lacza-sily-planuja-zalozenie-nowej-partii/ Mówiłem, że powstanie jakaś partia, która będzie bardziej dupolizem Rosji niż średnia w Konfederacji. Teraz ciekawe jak będzie z poparciem i czy zobaczymy dziwnie duże poparcie wśród grupy wiekowej, która najczęściej siedzi na Tiktoku... -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
No! Bo już się martwiłem o Ciebie @caleb59 -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja sobie dzis puscilem ale na moich nastawach to proc jest zimny i pobor znikomy Jak mnie najdzie w jakis dzien ochota to zoabcze curve wieksza niz obecna -30.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi